Petrit Vasili, eshte njeriu me aktiv qe ka LSI. E sheh te beje statuse ne FB, e sheh ne konferenca, eshte kudo me Moniken dhe Luanin.

Para disa ditesh nje grup i LSI, beri nje “trajnim” ne nje konferece (ka qene i pranishem dhe Fatmir Mediu) prane nje universiteti ne Chicago.

Ne listen e LSI-se ka qene dhe Petrit Vasili. I cili nuk ka udhetur ne USA. Tani lind pyetja.

A i eshte refuzuar viza per ne USA Vasilit? Spese sic e dime para disa kohesh, ai nuk udhetoi ne USA.

Mediat aluduan se nuk ka marre vize. Vasili u pergjigj duke nxjerre nje foto te pasaportes me vizen amerikane por qe kishte skaduar.

Vasili ne ate kohe, u justifikua nga se nuk “kishte pasur kohe te bente nje kerkese per te marre vizen e re”.

Petrit! Na thuaj te verteten. Ta kane refuzuar perseri vizen? Nuk eshte fundi i botes. Ja ke Tomen qe nuk shkel dot ne USA. Ke Adriatikun, ke Vangjushin.

Behu burre Petrit. Na thuaj te verteten.