Një program nxitje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë ndaj korrupsionit do të marë formë së shpejti. Duke bërë me dije se ka ardhur koha për një përshkallëzim të ri të korrupsionit, Kryeministri Rama shkruan se çdo student që do të denoncojë me prova për presion korruptiv nga kushdoqoftë, zeron tarifën dhe  përfiton gjithashtu bursë njëvjeçare.

“Një ide në diskutim”-shkruan Rama ndërsa ka kërkuar edhe mendimin e qytetarëve. Lexo.al/