Frutat në stinën e vjeshtës janë të shumëllojshme. Një ndër to është edhe rrushi i cili ka efekte në neutralizimin e celulitit, rrudhave dhe kolesterolit.

Falë efekteve të dobishme që ka në rinovimin e qelizave, rrushi është një aleat i rëndësishëm i bukurisë.

Ja disa nga përfitimet që keni nëse konsumoni rrush:

Rrushi është i pasur me antioksidantë
Bën mirë për zemrën
Shërben kundër lodhjes
Lamtumirë rrudhave
Forcon kockat
Kundër ndjenjës së urisë
Ju ndihmon për kapsllëkun