Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas prishjes së digës së HEC-it në Kanionit të Holtës. Ai shprehet se kjo bukuri e magjishme e Kanionit të Holtës nuk preket dhe nuk do të preket kurrë. Sipas shefit të qeverisë, fjala e dhënë nuk zhbëhet, ndërsa kërkon prej qytetarëve të kenë pak më shumë durim.

“Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket🤚 Për ne PO-ja është PO👍 dhe JO-ja është JO👎Dhamë fjalën publikisht që JO, ky HEC nuk do të ndërtohej aty dhe PO, ky HEC nuk do të ndërtohet aty😁 Themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë themi🤝 Duhet vetëm pak më shumë durim në përgjithësi, ju lutem🙏”-shkruan Rama.