Ka përfunduar mbrëmë pelegrinazhi në kishën e Shën Ndout në Laç.

Janë 13 të marta që respektohen nga besimtarët për të mbërritur deri në ditën e Shna Ndout.

Pelegrinë të shumtë i janë drejtuar këtij vendi të shenjtë për të gjetur ngrohtësi shpirtërore, duke drejtuar lutjet e tyre për qetësi, shëndet, harmoni dhe begati.

esimtarë të ndryshëm.

Disa prej qytetarëve kanë treguar për mrekullitë që pretendojnë se iu kanë ndodhur nga Kisha e Laçit.

Si pasojë e kësaj ata vazhdojnë që të shkojnë atje rregullisht, sa herë që kanë ndonjë shqetësim.