Pas martesës së tyre të fshehtë, Justin Bieber dhe Hailey janë shfaqur shumë ndryshe. Ata janë shfaqur me të brendshme duke reklamuar markën “Calvin Clain”. Pas smoking dhe fustanit të nusërisë, ata kanë preferuar ‘të freskohen’ pak.

Çifti po kalojnë momente shumë të lumtura me njëri-tjetrin dhe këtë e tregojnë edhe në postimet e tyre, ku shfaqen duke qeshur, përqafuar apo puthur me njëri-tjetrin.