Pas 82 viteve martesë, Nicholas dhe Rafaela Ordaz duket se kanë këshilla në lidhje me marrëdhëniet.

Ata festuan përvjetorin e tyre me familjen dhe miqtë, kur çifti ka ndarë sekretet e tyre për një dashuri të përjetshme dhe këshilla e tyre është çuditërisht e thjeshtë:

1. Të keni respekt për njëri-tjetrin,
2. Tregoni shumë dashuri
3. Mos i ekzagjeroni gjërat e vogla
Në fakt, tingëllon e lehtë por duket se për ta ka funksionuar.
Mbesa e tyre Leticia Ordaz ka konfirmuar në raportin e saj të lajmeve për KCRA se ka ende mjaft puthje mes çiftit, transmeton Klan Kosova.
Fakti se çifti nuk mund të mbajë duart e tyre larg nga njëri-tjetri është edhe më mbresëlënës kur ju e konsideroni ato kanë një moshë të kombinuar prej 202.
Në të njëjtën feste familjare, me pesë breza të familjes të pranishëm, Nicholas gjithashtu ka festuar ditëlindjen e tij të 102-të.

Çifti tani janë vetëm katër vjet larg nga thyerja e rekordit të Guinness-it për martesën më të gjatë.j.j