Sipas Insitutit të Gjeoshkencave ditën e sotme (e diel dt.20) dhe nesër (e hënë dt.21) nuk priten reshje në të gjithë qarqet.

TEMPERATURAT

Sot (e hënë dt.21) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 14 / 24 °C

në vendet e ulëta: 13 / 27 °C

në vendet malore: 9 / 23 °C

ERA

Sot (e hënë dt.21) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.