Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet se si do te transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka, deri në Zogaj.

Duke postuar fotot e punimeve dhe pjese nga projekti, ai thekson me nje shenim ne faqen e tij ne Facebook, se ‘Pēr këtë projekt, Qeveria Shqiptare ka siguruar një financim të Bankës Europiane për Rindërtim e Zhvillim dhe Komisionit Europian”.

“SE SHPEJTI…

Ja se si do të transformohet vija e liqenit të Shkodrës nga Shiroka, ku ka nisur faza e parë e këtij projekti, e deri në Zogaj😁Pēr këtë projekt, Qeveria Shqiptare ka siguruar një financim të Bankës Europiane për Rindërtim e Zhvillim dhe Komisionit Europian👍🇪🇺 #ShkodraqëDuam☀️ #ShqipëriaqëDuam🇦🇱“, shkruan Rama.