Video shok uese janë publikuar së fundmi nga Daily Mail, ku shfaqet një arab saudit duke filmuar veten duke qël luar me ar më me një foshnjë në dorë.

Videoja tron ditëse është filmuar në Riad, ku personi arre stohet më pas nga policia dhe është identifikuar si vëllai i fëmijës.

Burri tjetër i thotë që ta bëjë fëmijën të nuhasë pluhurin e ar mës dhe ai vendos pist oletën brenda gojës së foshnjës.

Më pas 20- vjeçari është arr estuar, ar ma e përdorur është sekuestruar dhe ndaj tij janë marrë procedura ligjore.

Videoja ka qarkulluar në mediat sociale dhe Ministria e Punëve e Arabisë Saudite u bëri thirrje të gjithë qytetarëve që kanë vënë re shkelje, të kontaktojnë me “Qendrën për Raportimin e Dhu nës në Familje”.