Për të ofruar më shumë siguri te kalimtarët, si dhe një tension më të lartë të rrymës elektrike, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka demontuar linjat dhe shtyllat e vjetra 40-vjeçare në lagjet e kryeqytetit.

OSHEE kësaj here ka ndërhyrë duke sistemuar rrjetin elektrik dhe hequr disa nga shtyllat e vjetra në rrugën “Irfan Tomini” në Selitë.

Për heqjen e tyre janë angazhuar edhe forcat e Policisë Rrugore