PD dhe LSI mbajtën protestën e radhës ditën e djeshme, ku pati edhe të plagosur për shkak të dhunës së ushtruar.

Por, ndërsa para Parlamentit luftohej, në zonat e tjera të Tiranës, por dhe qytetet bregdetare, duke qenë se ishte fundjavë, festohej. Gjë që e tregojnë edhe këto foto, të bëra në disa clube.