Për nisjen e vitit të ri shkollor, kryeministri Rama, kryebashkiaku i Tiranës Erjon Veliaj dhe ministrja e Shëndetësisë, kanë zgjedhur që të vizitojnë shkollën e re të ‘Servete Maçit’ në Kryeqytet. Takimi ka nisur me mësuesit dhe nxënësit. Vetë kryebashkiaku Veliaj ka shkuar në ambientet e kësaj shkolle me biçikletë duke iu përgjigjur edhe thirrjes për sa më pak makina në këtë ditë të parë të shkollës për këtë vit.