Ai është një nga emrat më të përfolur në median latine, por jo vetëm. Aktori kubanez William Levy tashmë është pjesë e Hollivud dhe gjithmonë jeta e tij private ka tërhequr vëmendjen. Në fillim për tradhëtitë ndaj partneres Elizabeth Gutierez dhe tashmë për suksesin e tij dhe familjen e bashkuar.

Çifti janë bashkë që prej vitit 2003 dhe kanë bashkë dy fëmijë. Ajo që është për tu habitur është ngjashmëria e William me të birin Christofor. Fotot tregojnë se ata janë identikë. Këtë herë ngjashmëria bab e bir i ka kthyer në qendër të vëmendjes. Jo vetëm kaq por djali aktorit ka trashëguar he talentin e tij në kinematografi është bërë pjesë e kasteve ku ka luajtur Levy. Fotot e mëposhtme tregojnë qartë ngjashmërinë e tyre.