Nga Brukseli/ Hahn konfirmon: Shqipëria i ka përmbushur detyrimet, por problemi është brenda BE-së; Rama: Ne nuk bëjmë reforma se na i kërkon BE, por sepse na i kërkon nevoja që t’u lemë fëmijëve tanë një Shqipëri europiane

Kryeministri Rama dhe Komisioneri Hahn kane dhene nje preononcim pas takimit ne Bruksel. Hahn ka theksuar se Shqiperia i ka permbushur detyrat dhe nëse nuk ndodh sot hapja e negociatave, sepse është agjenda e Këshillit Europian, nuk do ishte për ndonjë dështim të Shqipërisë, apo qeverisë së vendit. Është një çështje që lidhet me dinamikat … Continue reading Nga Brukseli/ Hahn konfirmon: Shqipëria i ka përmbushur detyrimet, por problemi është brenda BE-së; Rama: Ne nuk bëjmë reforma se na i kërkon BE, por sepse na i kërkon nevoja që t’u lemë fëmijëve tanë një Shqipëri europiane