Ka njerëz që kanë një aftësi për të jetuar jetën e tyre duke kursyer dhe nga ata që e teprojnë në ekstravagantë saqë përfundojnë duke u thyer. Nëse mund të lidheni më shumë me këtë të fundit, dijeni që ende mund të transformoni situatën tuaj financiare duke shpenzuar paratë tuaja me zgjuarsi dhe duke kursyer më shumë.

Dhe në këtë rast vlen thënia “Nëse kujdeseni për qindarkën, eurot do të kujdesen vetë”. Bright Side ka përpiluar një listë të gjërave në të cilat duhet të ndaloni të shpenzoni paratë tuaja. Ne nuk po ju sugjerojmë që të mos e shijoni jetën tuaj, por të provoni disa nga këto mënyra që mund t’ju ndalojnë të harxhoni kot paratë.

Të hani jashtë Abonimi në shërbimet e transmetimit Mos blini bileta lotarie Mos shpenzoni shumë në pushime Mos ju rrini gati ofertave

Regjistrimi në palestër Të bleni gjëra pa menduar shumë Blerja e gjërave në arkë Të bleni teknologjinë e re vazhdimisht