Eurokomisioneti Johanes Hahn deklaroi gjatë fjalës së tij se duhen ende shumë

Eurokomisioneti Johanes Hahn deklaroi gjatë fjalës së tij se duhen ende shumë përpjekje nga Shqipëria dhe Maqedonia.

Ai tha se Holanda dhe Danimarka janë shprehur skeptike për këtë hap lidhur me këto dy vende.

“Duhet më shumë kohë për për raportin e KE i cili jep vlerësimin pozitiv pë Shqipërinë dhe Maqedoninë.

Holanda, Danmarka, Franca dhe Gjermania kanë kërkuar qe çështja e zgjerimit të lidhen me zhvillimet në secilin vend dhe kanë kërkuar më shumë përpjekje nga ana e tyre”, tha Johannes Hahn.

përpjekje nga Shqipëria dhe Maqedonia.

Ai tha se Holanda dhe Danimarka janë shprehur skeptike për këtë hap lidhur me këto dy vende.

“Duhet më shumë kohë për për raportin e KE i cili jep vlerësimin pozitiv pë Shqipërinë dhe Maqedoninë.

Holanda, Danmarka, Franca dhe Gjermania kanë kërkuar qe çështja e zgjerimit të lidhen me zhvillimet në secilin vend dhe kanë kërkuar më shumë përpjekje nga ana e tyre”, tha Johannes Hahn.