Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme në detyrë Gent Cakaj, ka zhvilluar një takim me homologun e tij slloven, Miro Cerar.

Ministri Cakaj bën të ditur se me ministrin Cerar kanë diskutuar lidhur me përpjekjet për hapjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë.

Një bashkëbisedim i hapur me mikun personal dhe Ministrin e Jashtëm të Sllovenisë, Miro Cerar, për të ndarë disa mendime në shërbim të përpjekjeve për çeljen e negociatave për anëtarësim në BE për Shqipërinë për pak ditë”, shkruan Cakaj.