Nëse e ndiqni Olti Currin në Instagram me siguri e keni vënë re në fotot e publikuara prej tij, se këtë verë opinionisti dhe blogeri është shfaqur në super formë.

Olti ka rënë shumë në peshë dhe kjo falë zvogëlimit të stomakut, operacion nga i cili individi redukton sasinë e ushqimit që konsumon.

Falë këtij operacioni i cili ka qenë shpëtim për shumë VIP-a, edhe Olti tani po i shijon pushimet me një trup për tu patur zili.

Madje edhe fansat e komplimentojnë në foton e fundit në Instagram duke i shkruar se duket shumë elegant.