Bixhozi është kthyer në një sëmundje për shumë të rinjë, me këta të fundit që “shesin” gjithçka për të synuar fitoren.

Por lajmi më i çuditshëm vjen nga shteti afrikan, Kenia, ku dy shokë “u përfshinë” emocionalisht tek derbi i Manchesterit mes City-t dhe United.

Në të vërtetë, dy miq në Kenia vendosën ta shkruanin bastin e tyre në një letër, duke deklaruar:

“Amani Stanley, në zotërim të plotë të aftësive të tij mendore, premton ta shesë gruan e tij për një javë tek miku i tij Tony Shilla nëse Manchester City nuk fiton titullin kundër United, Amani Stanley konfirmon se ai është i arsyeshëm dhe nuk është aspak i detyruar në këtë marrëveshje “.

Gazeta keniane publikoi nënshkrimet e të dyja palëve, si dhe një palë e tretë që konfirmonte bastin. Ishte United që triumfoi në fund me rezultatin 3-2, dhe Shilla “fitoi” për një javë gruan e shokut të tij.