Shoferi i prokurorit të Durrësit ka ndërruar jetë pas pla gëve të marra.

Andi Maloku konfirmohet se nuk e ka fituar betejën me vd ekjen duke ndërruar jetë në spitalin e Traumës.

Maloku ishte shoferi i Arjan Ndojës, i cili së bashku me Landi Muharremin gjithashtu u pla gos në atentatin e Shkozetit gjashtë ditë më parë.

Viktima e atentatit kishte marrë dy pl umba në mushkëri dhe në shtyllën kurrizore.