Disa zona të Tiranës do të kenë mungesë të energjisë elektrike mëngjesin e sotëm për shkak të punimeve në disa kabina. Sipas OSHEE, punimet kryhen në kuadër të realizimit të investimeve nga Drejtoria Rajonale.

Zonat dhe oraret ku do të punohet 0‪9.00-14.00

Pjesërisht zona e Institutit Bujqësor 0‪9:00-‪15:00 Pjesërisht rrugët “Siri Kodra”, “Reshit Petrela” pranë Dispancerisë, “Besim Daja”, pranë Medresesë, “Rruga Barrikadave”, “Ludovik Shllaku”, “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro” dhe “Sadik Petrela”

‪09:00-‪11:00 Zona Fushe Mezez pjesërisht

‪13:00-‪15:00 Rruga “Teodor Keko” pjesërisht