“Junker është pijanec dhe me tendencë për LGBTI“. Keshtu e konsideron opozitari Nard Ndoka shefin e Komisionit Evropian Jean Claude Juncker. Ne nje postim ne rrjetet sociale, Ndoka eshte shprehur se Juncker eshte pijanec dhe se ka tendenca LGBTI. Sipas demokristianit, Presidenti i Komisionit Europian di që zgjedhjet në Shqipëri zhvillohen në muajin prill.

“Rëndë ky Juncker; pijanec dhe tendencë për lgbti!😡 Të keqen e Knutit!😉 Ky i din zgjedhjet lokale në Prill, pupu, mirë që nuk e kemi në Shtator!🙏”, shkruan Ndoka.