Për ditën e dielë moti do të jetë kryesisht i kthjellët e vranasëira të pakta kalimtare keto kryesisht përgjatë relieveve malore. Era do të jetë nga kuadrati i Jugut me shpejtësi deri në 8m/sek.

Ndërsa temperatura do të vijojnë nga vlerat mininale në 0ºC në zonat malore deri në vlerën maksimale 18ºC në zonat e ulëta dhe ato bregdetare.

Temperaturat zonat malore 0ºC deri në 12ºC zonat e ulëta 5ºC deri në 18ºC zonat bregdetare 6ºC deri në 18ºC