Meghan Markle dhe Serena Williams janë shumë shoqe të ngushta dhe kështu që është normale që tenistja të di gjininë e foshnjës që pret Dukesha. Gjatë një interviste ku po jepte këshilla për nënat e reja, Serena iu drejtua foshnjës me përemrin “ajo”.

“Shoqja ime është shtatzënë dhe ajo ishte: ‘Fëmija im do ta bëjë këtë’. Dhe unë thjesht i thashë: ‘Jo, ajo nuk do ta bëj. Ti nuk do ta bësh’. Ajo më tha që duhet të fliste me mua për disa këshilla, sepse unë kam pritshmëri të mëdha”, tha Serena. Pavarësisht se ajo nuk përmendi emrin e shoqes, të gjithë po mendojnë se bëhet fjalë për Meghan. Kujtojmë se dukesha është në fund të pritjes së ëmbël, pasi fëmija pritet të vijë në jetë këtë muaj.