Nuk janë të pakta rastet kur personazhet e njohur kanë pësuar “aksidente” me veshjet. Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era. Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikletshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale. Më poshtë po sjellim disa prej momenteve më të sikletshme të personazheve të njohura.