Modelja 23-vjeçare ka shitur vir gjërinë e saj për 2 milionë £ dhe thotë se “dëshironte të bënte mamin krenare”.

Mahbuba Mammadzada, nxori në ankand vi rgjërinë e saj për një shumë të majme dhe fituesi ishte një politikan, i cili e vlerësoi për 2 milionë £!

Modelja nga Azerbajxhani dëshiron, që të përdori këto para për të udhëtuar në mbarë botën me nënën e saj.

Mahbuba gjithashtu ka një letër mjekësore të certifikuar, ku vërtetohet vir gjëria e saj.

Ajo shton gjithashtu se kërkon një mashkull, i cili të plotësojë dëshirat e saj dhe të paguajë çdo muaj 26,000£/Dita.