Xhelozia dhe zemërimi që rrjedh në agresion, një bashkim që nuk lë rrugëdalje. Disa shenja janë xheloze, por jo veçanërisht agresive dhe anasjelltas, por kjo shenjë është mirë ta kesh mike, sepse armike është një ferr i vërtetë.

Vendi i parë i femrave më të rrezikshme të horoskopit:

Akrepi

Ajo është shenja më e rrezikshme. Akrepi është paragjykimi i përhershëm, i pasionuar dhe enigmatik, nuk i mungon mundësia për të flirtuar, shkruan ShkodraNews. Problemi është se gruaja e akrepit reflekton mbi të metat e partnerit, duke menduar se partneri i saj vepron si ajo. Kjo është ajo që e bën atë veçanërisht xheloze, përveç një zotërimi të dukshëm.

Siç të gjithë tani e dinë, akrepi është impulsiv. Kur drita e arsyes del jashtë kontrollit (dhe nuk zgjat shumë), ajo kthehet në një person agresiv dhe të rrezikshëm. Dhe nëse gruaja e akrepit nuk mund t’ju vrasë tani, të jeni të sigurtë se kjo do të ndodhë. Hakmarrja e saj do të jetë e ngadaltë dhe shumë e dhimbshme.