Duda Balje është cilësuar si deputetja më seksi shqiptare ne Kuvendin e Kosovës. Ajo njihet për linjat perfekte dhe për stilin e jetesës që bën.

Mirëpo ndryshe nga sa e kemi parë, Duda Balje na shfaqet me një lopatë në dorë dhe një karrocë me llaç.

“Fillova të ndërtoj shtëpi për pushime sociale, krenare”, shkruan deputetja.

Gjesti i saj sigurisht që është përgëzuar nga ndjekësit në Instagram.