Dorina Mema dhe Ana Lika kanë treguar së fundmi, miqësinë që kanë mes tyre. Teksa kanë postuar disa foto në rrjetin social Instagram, njëra prej tyre, Dorina Mema shprehet: “Gjetëm burrë, suksesi i garantuar me shapka, e çmendura ime, Mego Pojani, të dua”.

Edhe këtë herë Mema nuk ka nguruar të vishet ekstravagante dhe të tregojë shumë nga trupi i saj. Por në fakt duhet të themi se është shumë në formë.

Menjëherë kanë vërshuar komentet në rrjet nga qytetarë, por mes tyre kanë qenë edhe një përgjigje e vetë Megi Pojanit.

Kjo e fundit është shprehur: “Si shpjegohet me shapka edhe boshatiset lokali, keq tkesh po*dhe keq të jesh gocë e thjeshtë”.