Tashmë është zyrtare që çifti i njohur do të martohet në një cereemoni specile. Justin dhe Hailey Biber kanë shpërndarë ftesat e dasmës dhe të gjithë u befsuan me zgjdhjen e tyre. Ato nuk ishin aspak të zakonshme. Ata kanë formuluar një ftesë në formën e një libri vizatimor foto e së cilës u publikua ë revistën TMZ.

Nga ftesat u zbulua gjithashtu edhe vendi dhe data e ceremonisë, e cila do të mbahet më 30 shtator në Karolinën e Jugut.