Martesa në moshë të re nuk është gabim prej nxitimit e as turp. Përkundrazi ka disa dobi që ju vlejnë në të ardhmen tuaj, pas martese:

Jeni pashmangshmërisht të varfër kur jeni aq të rinj! Por kjo do të thotë se qëndrueshmërinë financiare do ta ndërtoni së bashku! Duke nisur nga hiçi, të dy do të mësoni të vlerësoni siç duhet gjithçka ju jepet.

Trupi juaj është më mirë se kurrë në aspektin riprodhues kur jeni më të rinj.

Mësoheni që të mos mendoni vetëm për veten; gjithmonë edhe për dikë tjetër.

Rriteni bashkë.Mësoni bashkë dhe mësoni njëri-tjetrin.

Keni shumë më tepër energji kur jeni të rinj; për të luajtur apo për të punuar…apo për të rritur fëmijët!

Është më e thjeshtë të planifikoni atë që do të vijë më pas, pasi jeni bashkë dhe e keni të qartë se çfarë kërkon partneri. Nuk ju mbeten shumë dilema.j.j