Majlinda Bregu njihet si një ndër figurat e njohura të politikës që kujdeset vazhdimisht për imazhin e saj!

Ish-deputetja e PD-s, Majlinda Bregu është një prej grave të politikës që gjithmonë ka tërhequr vëmendjen me lukun e saj. Ajo gjithmonë shfaqet e kuruar deri në detaje nga veshjet, flokët e makeup.

Këtë herë ish-deputetja është shfaqur ndryshe. Bregu na ka befasuar me lukun e saj të ri, me flokët e prera deri tek supet dhe me baluke.

Ndryshe nga herë të tjera kur mund të keët lëvizur vetëm gjatësinë, këtë herë ka prerë edhe baluket.