Amarda Toska prej kohësh menaxhon biznesin e saj të fustaneve të nusërisë. E nisi me një zyra të thjeshta dhe pa shumë detaje dhe tashmë zotëron ambjente luksoze të vendosura në zonën e Bllokut.

Ami ka vendosur të ndajë një pamje nga zyra e saj personale, që duket e arreduar me një stil të thjeshtë, ku përfshihet tavolina e saj me një kompjuter te prodhimeve të fundit, dhe një tavolinë mbledhjeje në mes.

Një zyre me hapsirë gjigande, dhe me xhama të tejdukshmë për të vëzhguar dhe nga jashtë, Ami ka zgjedhur të arredojë ambjentin e saj, në mënyrë modern.

Ajo që vihet re, janë fotot e shumta të vendosura në murë, që përfshijnë stafin dhe certefikatat e marra.