Një tjetër këshillë e vlefshme vjen sot nga Ambasada Amerikane për ata që ende nuk e kanë plotësuar aplikimin për Lotarinë Amerikane.

“Plotësojeni vetë formularin tuaj. Lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉https://bit.ly/2l7myjg dhe shihni këtë video që ju tregon në shqip hap pas hapi si të plotësoni formularin tuaj 👉 https://bit.ly/2RC6zZI“- shkruan ambasada.