Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij deklaroi se ky Kuvend do duhet të kalonte një mocion konsesual per anentaresimin e vendit në BE.

Ky Kuvend tha Rama gjatë fjalës së tij se duhet te ishte bashkimi i forcave politike per popullin shqiptar.

Sipas Ramës Parlamenti duhet t’i kishte kërkuar shteteve miratimin e rekomandimit per negociatat por sot po meret me një akt brutal dhe të parpergjegjeshem te Ilir Metës.

Kryeministri Edi Rama tha se Ilir Meta sot 50-vjeç rezulton të ketë qenë Kryeministër, Kryetar Kuvendi dhe President.

“Kujt më tepër sesa Ilir Metës i janë falur skandale dhe përçatje në këtë vend?” – tha Rama.