Marrë dhëniet sek suale në ambient të hapur, tingëllon si një gjë vërtet interesante, por në realitet, mund të jetë goxha stresuese. Në dhomën e gjumit, ju jeni nën kontrollin e mjedisit, por në ambientet e jashtme të mëdha, kurrë nuk e dini kur mund të uleni në një hither ose fotografoheni nga një makinë Google Maps.

Një çift që udhëtonin në një rrugë malore të largët në Tajvanin Perëndimor me sa duket kishin bërë një zgjedhje ndryshe, por nuk kishin marrë parasysh se ata ishin në vendin e gabuar dhe në kohën e gabuar.

Pamja e rrugës në Google tregojnë çiftin lak uriq duke u përqafuar në Rrugën Shantian në Qarkun Taiping të Taichung. Çifti janë fotografuar nga makina e Google Maps ndërkohë që ndodheshin të mbështetur pas një fuoristrade KIA të bardhë.

“Google Maps është shpikja më e madhe ndonjëherë – është më e madhe se Zoti. Big Brother po shikon. Ju po bëni foshnje dhe tani ne po ju shikojmë.”, shkruhet përkrah pamjeve të publikuara në rrjetet sociale

Por ndërsa mijëra në të gjithë botën tani janë të vetëdijshëm për trillimin e rrugës, shanset janë që çifti vetë nuk e kanë idenë se çfarë ka ndodhur.