Ministri i brendshem ka reaguar pas lajmit te rreme per termet apokaliptik ne oren 23:30.

Ai thekson se “ata që në vend të solidaritetit njerëzor zgjodhën të nxisin tinëzisht dhe djallëzisht panikun, duke kontribuar kështu për të favorizuar gjithë llojet e krimit, do të përballen me ligjin. Policia ka kryer ndërkohë veprimet e para.”