Simpatizantë të Partisë Demokratike kanë bllokuar dy akset hyrëse të qytetit te Shkodres, tek Ura e Bahçallëkut, për të mos lejuar kreun e qeverisë që të kryejë aktivitetin “Bashkia që duam”. Protestës u janë bashkuar edhe ish- deputetë demokratë. Bëhet e ditur se ka pasur një përplasje me policinë, pasi protestuesit të drejtuar nga Noka dhe Spahiu kanë djegur goma në mes të rrugës.

Por ata nuk jane mjaftuar me kaq. Per shkak te zjarrit ne mes te rruges, ambulanca me nje te semure eshte detyruar te kthehet pas, per shkak te bllokimit me zjarr qe PD ka shkaktuar ne uren e Bahçallëkut.

Fotot: