Një vajzë e re është nxjerrë nga deti e mb.ytur ditën e sotme në Durrës.
V.iktima (emri dhe mosha ende të pazbuluara) është gjetur në afërsi të Kompleksit ‘’Teuta’’ (Pista ‘Kosova’), 300 larg bregut të detit.

Trupi i saj është dërguar menjëherë për ekzaminime në m.orgun e qytetit bregdetar, ndërsa nuk dihen shkaqet e kësaj fatk.eqësie.

Vijon…