Imazhi dhe identeti ynë kombëtar, kanë fituar një dimension të ri, përgjatë viteve të fundit.

Çdo shqiptar kudo nëpër botë, e dëshmon këtë. Herë duke festuar e pozuar me dy pëllëmbët si shqiponjë, e herë me flamur e simbole të tjera kuqezi.

Sot këta të rinj e kanë shpalosur flamurin në ishujt Seychelles në Afrikë! #Proudtobealbanian❤️🇦🇱👐