Moderatorja e njohur e sportit, Hygerta Sako është një prej emrave të ekranit shqiptar që ka ditur më së miri sesi të mbajë në formë perfekte trupin e saj.

Edhe gjatë sezonit veror Sako ishte shumë aktive në rrjetet sociale, nga ku dhe postonte foto të nxehta nga pushimet.

Edhe pse jemi në mes të muajit tetor, për Hygertën vera nuk ka ikur, dhe ajo ka sfiduar të gjithë me një foto pranë detit, në Vlorë. E shtrirë dhe me këmbët gjysëm të ngritura, moderatorja ka ndezur rrjetin teksa nxjerr në pah format e saj e trupore.

E krahas fotos në perendim dhe me bikini Sako shkruan: E fundit 😢 Bye bye ☀️.