Një çift në Kolorado ka pranuar akuzat se ka kryer marrëdhënie sek suale me qenin e tyre të quajtur “Bubba”.

Frederick Blue Manzanares, 51 vjeç, dhe ish-e dashura e tij Janette Eileen Solano, 49 vjeçe, u arrestuan dhe akuzoheshin për mi zori ndaj kafshëve.

Manazares u deklarua fajtor për dy akuza pasi pranoi që kishte kryer s eks me qenin e tij dhe dën imi që do marrë është minimumi 18 vite b urg.

Ndërsa Janette po ashtu përballet me dy akuza edhe pse ende nuk e ka pranuar asnjërën kështu që dë nimi i saj do shtyhet për javën tjetër. Por ajo ka deklaruar në sallën e gjyqit që marrëdhënia e ish-të dashurit të saj me qenin Bubba e kishte bërë xheloze dhe se shpesh ziheshin për këtë gjë.

Pasi burri ka pranuar fajësinë, çifti ka humbur të drejtën e pronësisë mbi qenin e tyre “Bubba”, e cila aktualisht jeton në një strehë kafshësh dhe do t’i nënshtrohet një vlerësimi të sjelljes nga ekspertët.

Gjëja më e rëndë është që çifti i filmonte dhe i fotografonte momentet kur kryenin se ks me qenin e tyre.

Seksi me kafshët është bërë i paligjshëm në Kolorado që nga viti 2007.