Kryeministri sllovak: Pasoja serioze nëse nuk hapen negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Kryeministri i Sllovakisë, Peter Pellegrini deklaroi sot se nëse sot nuk i dërgohet një sinjal pozitiv Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut për hapjen e negociatave atëherë do të ketë pasoja më serioze se kurrë më parë. Pellegrini pranoi se në lidhje me Brexit vetë ai nuk po pret një samit të trazuar, por më tepër … Continue reading Kryeministri sllovak: Pasoja serioze nëse nuk hapen negociatat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut