Nga Kreshnik Spahiu

Dita e zezë kur Meta u betua si President 100% vetëm me vota socialiste dhe që nga ai moment kemi:

Gjysëm Parlament,

2 palë zgjedhje,

Dy Gjykata Kushtetuese

Zero Gjykat të Lartë,

1 mandat e Gjysëm kryetar KLSH,

2 Ministra të Jashtëm,

Çerek President,

Zonjë të parë me një këmb në opozitë dhe tjetrën në Presidencë

2 LSI. Njëra jasht parlamenti dhe tjetra brenda.

Që nga ajo ditë, çdo hajdut në bur gun 313 thotë:

“Çfarë ka Meta më shumë se Ne që të zgjidhet president i Shqipërisë”