E shtrirë në shtrat dhe me një jorgan që i mbulon gjysmën e trupit, Roçi i ka kthyer kurrizin kamerës dhe krahas saj shkruan një shprehje domethënëse.

“Thonë që një dashuri e madhe vazhdon të djegë akoma nga brenda edhe kur nuk e përjeton më,”– shkruan një nga tifozet më seksi të Kombëtares shqiptare.

Një shprehje dashurie kjo që na lë të kuptojmë që ndoshta aktualisht Rike Roçi po kalon një periudhë të vështirë emocionale.

Ky mund të jetë edhe një nga prjektet e bukuroshes, pasi pas shkrehjes shkruan: E mendoni edhe ju kështu? Projekt i ri.