Portali i Çim Pekës, syri.net ka publikuar nje lajm te rreme per nje termet apokaliptik qe pritej te binte ne oren 23:30. Ky lajm ka bere qe Tirana te panikoset dhe qytetaret braktisen shtepite e dolen ne rruge e sheshe.

Pas ketij akti qe ligji e denon deri ne 5 vite burg (shih me poshte) policia ka shoqeruar 1 gazetar te syri.net dhe 1 gazetare te shekullit.

Pasi policia ka shoqeruar gazetarin e Cimit per kete ceshtje, Cimi ka sulmuar policine, por, komentet e qytetareve jane te gjitha kunder Pekes, ku shprehen se burgu eshte pak per kete tmerr qe ky portal shkaktoi sonte.

 

Me poshte po ju sjellim komentet, qe nuk kane nevoje per koment. Siç duket, besueshmeria ndaj Pekes ka vajtur ne piken zero, ku as militantet nuk e besojne me.

 

Komentet: