Astrologia e njohur Meri Shehu ka qënë e ftuar në T7 në Kosovë, ku edhe foli për shenjat e horoskopit.

Zonja Meri tha se akrepit i bënë shumë përshtypje edhe dukja apo pamja e jashtme duke u shprehur se “nëse një luan do ta shihte një lypës në rrugë, do ti ndihmonte dhe do t’ia jepte disa të holla, derisa akrepi do t’i thoshte vishu më bukur, ose të bëjmë biznes apo të se ks në fund të fundit…”

Por shenja e akrepit duke se e ka marrë vëmendjen e Merit, pasi ka treguar një tjetër shembull për shenjën e akrepit.

“Kështu që kur më pyete se çfarë bën në mëngjes, do të thosha në mëngjes është mirë të bësh seks oj motër, pastaj të pish kafe”.