Nëse keni dashur ndonjëherë të dini se sa mund të kusthojë WC-ja e një milioneri në Kinë, përgjigjja është rreth 1.2 milionë euro. Kjo WC që është prodhuar nga një kompani në Hong Kong është e larë me flori, dhe kapaku ka 40 mijë copëza diamanti brenda.

Kompania e luksit që e ka prodhuar quhet “Coronet”, dhe është degë e kompanisë së argjendarive në Hong Kong, Aaron Shum.