Mund ta pranojmë të gjithë, me sinqeritet, se burrat kanë një listë me kërkesa, që dëshirojnë të gjejnë tek një partnere potenciale. Ka nga ata që u pëlqejnë vetëm brunet, ndërsa të tjerë shohin dashurinë për sportin, si një pikë të përbashkët themelore tek gjysma tjetër.

Po çfarë ndodh nëse vë bashkë gjithë dëshirat e botës? Cilat do të ishin cilësitë e një gruaje të përsosur, sipas burrave? Faqja amerikane Lovoo është përpjekur të bëjë pikërisht këtë, duke pyetur më shumë se 2000 burra. Rezultati? Ndiqni listën:

Gjatësia: 168cm

Pesha: 58kg

Gjoksi: Tre

Flokë brunë dhe sy bojëqiell

Nuk i lyen flokët, as mban lente.

Pa tatuazhe.

Dashuron futbollin.

Dhe rrokun.

Dhe verën e bardhë.

Dhe “Game of Thrones”.

Punon në spital si infermiere.

Pëlqen të hajë.

Sidomos mishin.

Nget një makinë mini-cooper.

Pëlqen shumë të udhëtojë dhe të drekojë jashtë.

Duket se shumë prej këtyre nuk është se janë të paarritshme. Nga ana tjetër, nuk është se burrat do të nxjerrin metrin që në takimin e parë, për të të marrë masat. Kështu që, femrat kanë kohë t’ua ndryshojnë mendjen.